Menu

Informatie over Osteopathie Dalen

Welkom op de website van Osteopathie Dalen, vanaf 2004 het adres voor Osteopathie met ervaren en gekwalificeerde osteopaten die kennis, vaardigheid en empathie combineren om de oorzaak van uw klacht te begrijpen en te behandelen. Door het volgen van cursussen, nascholingen en het hebben van intercollegiale overleggen blijven we up-to-date en scherp. Wij zien het als uitdaging de oorzaken van uw klacht samen met u te zoeken en op te lossen, bij ons staat uw gezondheid en comfort voorop.

Wat maakt onze praktijk uniek? Naast hoogwaardige zorg streven we naar een persoonlijke en zorgzame benadering. We luisteren aandachtig naar uw individuele behoeften en begrijpen dat uw lichaam een complex systeem is waarbij veel functies en structuren nauw met elkaar verbonden zijn. We kijken daarom verder dan uw symptomen en richten ons op het vinden van de onderliggende oorzaken van uw klachten. De behandeling, met zachte manuele technieken, is er op gericht de natuurlijke beweging en functie van het lichaam te herstellen waardoor het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Blader door onze website en ontdek meer over onze diensten, onze benadering van osteopathie en de manier waarop we ons inzetten voor het verbeteren van uw levenskwaliteit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten en u te helpen op weg naar een gezonder, evenwichtiger leven.